Vaak gestelde vragen

Hier vindt u antwoorden op uw vragen over de legpuzzels die PuzzlesPrint maakt.

Levering

Hoeveel kost de levering?
 
Landen Snelle levering Standaard levering
België, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Zweden. $12.75 per bestelling $8.49, GRATIS verzending op bestellingen $74.40 +
Verenigde Staten, Canada, Verenigd Koninkrijk, Australië, Bosnië en Herzegovina, Cyprus, Hongkong, IJsland, Israël, Koeweit, Liechtenstein, Malta, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Monaco, Korea, Macau, Singapore, Bahrein, Qatar, Oman, Zuid-Afrika, Japan, Maleisië, Servië, Zwitserland, Verenigde Arabische Emiraten, Guernsey, Eiland Man, Jersey... $13.81 per bestelling $9.56, GRATIS verzending op bestellingen $74.40 +
Geschatte levering Uitdrukkelijk: 8 dec 2023 - 14 dec 2023
Standaard: 15 dec 2023 - 20 dec 2023
Uw puzzel wordt veilig geleverd door UPS of DHL.
Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een e-mail met een volgnummer dat u kunt invoeren op ups.com of dhl.com om uw bestelling te volgen. Als u geen e-mail van ons heeft ontvangen, controleer dan uw spamfolder.
Nee, nadat de bestelling is verzonden, moet u contact opnemen met het leveringsbedrijf over adreswijzigingen. Vergeet niet dat u uw trackingnummer bij de hand moet hebben.
Nee, als u puzzels naar meerdere adressen wilt laten sturen, moet u aparte bestellingen plaatsen - één bestelling kan slechts één afleveradres bevatten.
Als het product beschadigd is of andere visuele gebreken vertoont, neem dan binnen 24 uur na ontvangst via e-mail contact met ons op voor volledige instructies voor het ontvangen van een vervangend product.
Aangezien onze puzzels op bestelling worden gemaakt, kunnen wij u geen geld teruggeven.
We geven uw bestelling altijd spoed, wat betekent dat we het niet sneller kunnen doen dan onze standaard productietijd.
Ja, u kunt een ander verzendadres opgeven. Veel van onze klanten bestellen puzzels om ze cadeau te doen aan vrienden of familie.

Algemeen

Wij bieden verschillende soorten legpuzzels die u kunt maken: traditionele legpuzzels van karton, plastic, hout of plastic met een magnetisch oppervlak. U kunt fotocollagepuzzels, puzzelkaarten en legpuzzels bestellen. Wij bieden ook houten puzzelonderzetters, trouwboekpuzzels en blanco puzzels om te tekenen of te schilderen.
Ja, als u een cadeaubon bij de puzzel wilt, moet u ons het bericht voor de bon en uw bestelnummer sturen.
De kwaliteit van het eindproduct is voor ons zeer belangrijk, daarom gebruiken wij de modernste apparatuur en speciaal 2mm (0,08") blauw legpuzzelkarton (ESKA GRAPHIC BOARD). Voor plastic puzzels gebruiken wij 2mm (0,08") dik plastic, voor houten puzzels gebruiken wij 4mm (0,16") dik high-density fiberboard (HDF), voor magnetische puzzels gebruiken wij plastic met een magnetisch oppervlak dat 2mm (0,08") dik is en speciaal voor ons gemaakte snijmessen om u de beste resultaten te geven!
Ja, voor de meeste van onze producten zijn de individuele puzzelstukjes uniek.
Ja, sommige van onze puzzels hebben grotere puzzelstukjes dan gewone puzzels. De individuele puzzelstukjesgrootte staat op elke categoriepagina onder het tabblad specificaties.
Puzzelmaten zijn te zien op elke productpagina onder het tabblad specificaties.
Ja, dat doen we! Om de kwantumkortingen te zien, selecteert u de puzzelopties op de productpagina, kwantumkortingen worden zichtbaar in de tabel onder de opties.
Als u geen doosjes voor de puzzels nodig hebt, neem dan contact met ons op voordat u bestelt. Puzzels zonder doosjes laten maken kan de productprijs verlagen en de productietijd verkorten.
Ja, voor standaarddozen, als u ten minste 100 artikelen met hetzelfde ontwerp bestelt, kunt u het ontwerp van de doos volledig aanpassen. Voor premium geschenkdozen kan aangepaste tekst op de doos worden gegraveerd vanaf slechts 10 eenheden. Neem contact met ons op voor meer informatie.
Deze optie is alleen beschikbaar voor legpuzzels.

bestellen

Controleer Hoe te bestellen pagina voor volledige instructies.
U kunt betalen met PayPal of Braintree. PayPal accepteert alle belangrijke krediet- en debetkaarten, zoals VISA, MAESTRO, MASTERCARD en AMERICAN EXPRESS. Braintree accepteert alleen VISA en MASTERCARD credit en debit cards.
Wij beloven nooit uw persoonlijke informatie te delen of te verkopen aan derden, personen of websites. De enige informatie die wij nodig hebben is de informatie die nodig is om uw bestelling efficiënt te verwerken. Al het andere is vrijwillig. Alleen senior, geautoriseerd personeel heeft toegang tot systeem accounts.
Op de winkelwagenpagina is er een optie om een kortingsbon in te wisselen.
Neem zo snel mogelijk contact met ons op. Als uw bestelling al gedrukt is, kunnen wij deze niet annuleren.

Foto gerelateerd

Wij accepteren alle belangrijke beeldformaten, zoals jpg, jpeg, tif en tiff.
De maximale bestandsgrootte die u kunt uploaden is 100 Mb, maar denk eraan dat hoe groter het bestand, hoe langer het duurt voordat het geüpload is.
U vindt de voorgestelde fotoresolutie op elke productpagina onder het tabblad "specificaties".
Om de resolutie van uw foto te controleren, zoekt u het fotobestand op uw PC, klikt u erop met de rechtermuisknop, selecteert u "Eigenschappen", vervolgens "Details" en scrolt u naar beneden naar afmetingen, en u ziet de grootte van uw afbeelding (in pixels). Om de resolutie van uw foto te controleren, zoekt u het fotobestand op uw Mac, klikt u erop met de rechtermuisknop (of Cmd-I op het toetsenbord), selecteert u "Bestandsinfo" en vervolgens "Meer info", en u ziet de grootte van uw afbeelding (in pixels).
Helaas bewerken wij geen geüploade afbeeldingen.
Ja, want elke monitor is anders (of helemaal niet) gekalibreerd dan onze printer. Zorg er ook voor dat uw foto in CMYK is als kleurintegriteit en nauwkeurigheid belangrijk voor u zijn.
U mag geen foto's gebruiken die X-rated zijn of foto's die racistisch of respectloos zijn tegenover anderen.
Elke puzzel die wij aanbieden heeft andere richtlijnen, die u kunt vinden op elke productpagina onder het tabblad "specificaties".
Ja, stuur het gewoon via e-mail naar info(at)puzzlesprint.com en laat ons weten in welk puzzelformaat u geïnteresseerd bent.
Helaas accepteren wij alleen digitale beelden die naar onze website zijn geüpload.
Ja, dat kan, maar als u online naar foto's zoekt, zoek dan naar afbeeldingen met een hoge resolutie. Houd er rekening mee dat u de volledige verantwoordelijkheid neemt voor eventuele schending van het auteursrecht. Foto's gedownload van Facebook zijn niet geschikt. Zoek naar de originele afbeelding.
U kunt uw papieren foto scannen.
Voor het beste resultaat scant u uw foto op 600 DPI of 1200 DPI.
Zodra u uw foto uploadt naar onze website, ziet u een waarschuwing als uw foto onder de aanbevolen resolutie is. Het is uw verantwoordelijkheid om een foto van goede kwaliteit te uploaden, aangezien wij alle bestellingen automatisch verwerken, dus als u niet zeker bent van de kwaliteit van uw foto, neem dan voordat u bestelt contact met ons op door de foto ter controle op te sturen naar info(at)puzzlesprint.com.
Nee, het beeld zou nog steeds wazig zijn, zelfs als de resolutie handmatig wordt gewijzigd. U moet zoeken naar het originele bestand van de camera waarmee de foto is gemaakt.
Ja, u kunt de oriëntatie van de puzzel kiezen wanneer u uw afbeelding uploadt naar onze website.
Ja, de foto wordt afgedrukt op het deksel van de doos.
U kunt dat zelf doen wanneer u uw foto uploadt naar onze website. Klik gewoon op "tekst toevoegen" in onze online foto-editor.