Toont alle 20 resultaten

Wij hebben enkele van de beste werken van Edgar Dega geselecteerd en deze gereproduceerd op houten puzzels. Met een puzzel met kunstwerken van Edgar Degas brengt u zichzelf terug naar de 19e eeuw, zeer gedetailleerde kunst met mensen uit die tijd. Een echte fine-art fan zal een Edgar Degas puzzel geweldig vinden.


Edgar Degas was een in Frankrijk geboren schilder, zijn volledige naam was Hilaire-Germain-Edgar De Gas. Degas werd geboren op 19 juli 1834 en stierf op 27 september 1917. Hij was impressionist en wordt herinnerd om zijn pastel- en olieverfschilderijen. Hij beperkte zich niet alleen tot schilderen, hij maakte ook bronzen beelden en prenten. Het interessante aan zijn werk was dat hij dansers schilderde, de meeste van zijn werken tonen dansende mensen. Edgar Degas staat bekend als een van de grondleggers van het impressionisme, hij hield niet van de term impressionisme, hij wilde liever realist genoemd worden. Een ander interessant feit over Degas is dat hij alleen binnenshuis schilderde. Enkele bekende schilderijen van Edgar Degas zijn De dansklas, Danser, Vier dansers. Zijn kunstwerken zijn te vinden in diverse particuliere collecties en in kunstgaleries over de hele wereld. Edgar Degas is een echte legende, en zijn kunstwerken zijn prachtig.

Wij hechten waarde aan uw privacy! Wij gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies.