Fotopuzzel - Maak een puzzel met uw foto

(3646 klantbeoordelingen)

From $29.98

Kwantumkorting
Quantity Price per item
1 -
2 - 4 -
5 - 9 -
10 - 24 -
25 - 49 -
50 - 99 -
100 - 249 -
250 - 499 -
500 + -

Fotopuzzels zijn ideale gepersonaliseerde geschenken voor elke gelegenheid!

Als u uw eigen gepersonaliseerde puzzel wilt maken, bent u hier op de juiste plaats! Fotopuzzels zijn perfecte cadeaus voor uw vrienden en familie. Om uw eigen puzzel te maken, hoeft u alleen maar te kiezen uit hoeveel stukjes hij zal bestaan, uw foto te uploaden en ons team zal een prachtige fotopuzzel maken. Het was nog nooit zo eenvoudig om legpuzzels te maken!

Om een aangepaste puzzel te maken volg je deze stappen:

 • Selecteer puzzelgrootte
 • Selecteer lay-out
 • Selecteer type doos
 • Klik op "Aanpassen".
 • Upload uw foto
 • Een bestelling plaatsen

Uw puzzel wordt geleverd in een doos met de door u gekozen foto op het deksel gedrukt.

Geschatte levering:

Express: 2 juni 2023 - 8 juni 2023
Standaard: 9 jun 2023 - 14 jun 2023

Persoonlijke legpuzzels kunnen worden gepersonaliseerd met een afbeelding naar keuze.

Onze aangepaste fotopuzzels zijn geschikt voor zowel volwassenen als kinderen! Upload gewoon een foto naar onze website om een gepersonaliseerd puzzelspel te maken. Onze aangepaste puzzelmaker maakt het een koud kunstje om uw favoriete foto in een puzzel te veranderen. Zelfs als u geniet van traditionele legpuzzels, zult u houden van onze op maat gemaakte puzzels. Dankzij de technologische vooruitgang kunt u nu fotopuzzels op maat online bestellen vanuit uw eigen huis. Selecteer het aantal stukjes dat u wilt en upload uw foto. Wij doen de rest en maken voor u een prachtige puzzel op maat!

Beeldpuzzels zijn de perfecte geschenken voor elke gelegenheid

Verras uw vriend, collega of familielid op hun komende verjaardag of een andere speciale gelegenheid door een puzzel te maken van een foto. Upload gewoon een foto naar keuze en voeg tekst toe om de puzzel nog persoonlijker te maken. Wij verpakken uw fotopuzzel in een mooie doos, met het deksel bedrukt met de door u gekozen foto. Wij kunnen de op maat gemaakte puzzels direct bij u afleveren, of bij de ontvanger als u dit tijdens het bestelproces aangeeft.

Maak aangepaste puzzels naar wens

U hebt de volledige vrijheid om te beslissen hoe uw aangepaste puzzel eruit moet zien. U kunt kiezen voor staande of liggende gepersonaliseerde puzzels. Wij bieden u in totaal 12 puzzelformaten waaruit u kunt kiezen. U hebt volledige controle over het uiteindelijke uiterlijk van uw persoonlijke puzzel, inclusief de grootte en het aantal stukjes. Op maat gemaakte puzzels zijn ideaal voor fondsenwerving of voor fotografen die hun kunstwerken op een unieke en opvallende manier willen laten zien. Of u nu slechts één fotopuzzel of aangepaste puzzels in bulk, we hebben je gedekt! Wanneer u legpuzzels in bulk bestelt, ontvangt u een kwantumkorting.

Standaard puzzeldoos

Standaard doos

Uw puzzel wordt geleverd in een golfkartonnen doos met uw afbeelding op het deksel. De puzzel wordt verpakt in een plastic zak die in de doos wordt geplaatst. Deze puzzelbox optie is voor degenen die geen extra kosten willen maken voor de verpakking.

De standaarddoos is een praktische en budgetvriendelijke oplossing voor wie op zoek is naar een basisverpakking voor zijn puzzel. Ondanks het eenvoudige ontwerp heeft de standaarddoos alle essentiële kenmerken van een puzzeldoos.

Premium geschenkdoos

Uw puzzel wordt geleverd in een stevige, hoogwaardige doos, met uw afbeelding op het deksel gedrukt. Het deksel kan worden gebruikt als fotolijst, en een standaard die het deksel in een fotolijst verandert wordt bij de doos geleverd. Deze doos is veel aantrekkelijker dan onze standaard kartonnen doos.

De premium geschenkdoos is een must-have voor puzzelliefhebbers en cadeaugevers die een blijvende indruk willen maken. Met zijn combinatie van functionaliteit, kwaliteit en personalisatie is deze doos de perfecte keuze voor iedereen die een puzzelervaring naar een hoger niveau wil tillen.

Premium puzzel geschenkdoos

Heb quality time terwijl je een fotopuzzel oplost

Als u graag legpuzzels oplost, kan het maken van een puzzel van uw eigen foto een spannende nieuwe dimensie aan de ervaring toevoegen. U kunt kiezen uit een familiefoto, een mooi landschap, een huisdier of een momentopname van uw vakantie om een puzzel van te maken. Het is helemaal aan u om de foto te kiezen waarvan u een puzzel wilt maken. Een op maat gemaakte fotopuzzel zorgt voor urenlang vermaak. Afhankelijk van de grootte die u kiest, kan het enkele minuten, uren of zelfs dagen duren om uw unieke puzzel te maken. unieke puzzel.

500 stuks op maat gemaakte puzzels

Een legpuzzel oplossen is een leuke tijdrovende bezigheid. Het duurt 2 tot 6 uur om een puzzel van 500 stukjes op te lossen. Deze puzzel is perfect als je graag puzzels oplost puzzels, maar zich ergeren aan de lange zittijden. Hier is een leuk feitje voor u - het wereldrecord voor het voltooien van een puzzel van 500 stukjes is 54 minuten en 10 seconden, dus waarom maakt u geen puzzel van 500 stukjes op maat om te proberen dit record te overtreffen?

U kunt snel ontspanning en plezier putten uit een puzzel van 500 stukjes. Om uw puzzelervaring een extra kick te geven, kunt u hem persoonlijk maken en het plezier naar een ander niveau tillen. Meestal worden de 500-delige puzzels leuk gevonden door volwassenen omdat ze te moeilijk lijken voor kinderen. Een fotopuzzel van 500 stukjes kan echter een leuke activiteit zijn voor het hele gezin, want volwassenen kunnen kinderen helpen de puzzel op te lossen!

1000 stuks gepersonaliseerde fotopuzzels

Onze bestseller! De puzzel van 1000 stukjes is de populairste maat voor traditionele legpuzzels en gepersonaliseerde puzzels. Met een puzzel van 1000 stukjes weet u zeker dat u zichzelf uitdaagt. Het voltooien van een puzzel van 1000 stukjes duurt 3 tot 10 uur. De snelste tijd dat iemand ooit een puzzel van 1000 stukjes heeft gemaakt is 1:01:29 uur. Als u denkt dat u die tijd kunt overtreffen, koop dan een gepersonaliseerde puzzel van 1000 stukjes met uw favoriete foto, en vermaak uzelf!

Deze puzzel is een echte uitdaging voor een beginner en een interessant tijdverdrijf voor een ervaren puzzelaar. Om het oplossen van de 1000 stukjes puzzel gemakkelijker te maken, raden wij aan de stukjes te sorteren en eerst de randen van de puzzel op te lossen. Puzzels van 1000 stukjes worden meestal door volwassenen gemaakt, maar kinderen kunnen ook meedoen. Een fotopuzzel van 1000 stukjes is perfect voor familiereünies als tijdverdrijf waar de hele familie van kan genieten.

2000 stuks gepersonaliseerde puzzels

Wij zijn er trots op dat wij onze klanten de meest uitdagende en spannende op maat gemaakte puzzel met 2000 stukjes kunnen aanbieden. Deze grote puzzel zal zelfs de meest ervaren puzzelaar uitdagen! Als u uw eigen fotopuzzel van 2000 stukjes maakt, dan kost het u ongeveer 15 tot 20 uur om hem op te lossen. Vanaf het begin tot het einde is het oplossen van de puzzel leuk en stimuleert het enthousiasme om de puzzel snel af te maken als u er eenmaal aan begonnen bent. Net als andere puzzels zal ook deze puzzel van 2000 stukjes uw geduld zeker op de proef stellen!

Een puzzel van 2000 stukjes is gemaakt voor volwassenen, omdat hij misschien te moeilijk is voor kinderen. Wanneer u uw eigen 2000 stukjes puzzel maakt, kies dan verstandig uw foto, liefst met veel details. Probeer foto's met grote vlakken van één kleur te vermijden, tenminste als u het niet extra moeilijk wilt maken. U kunt een puzzel van 2000 stukjes maken voor uzelf of als fotocadeau.

Alternatieve fotopuzzelformaten voor kinderen en volwassenen

Onze puzzels zijn er in verschillende formaten die perfect geschikt zijn voor kinderen vanaf 3 jaar. Volwassenen met weinig tijd zullen onze puzzels ook handig vinden. Senioren kunnen bovendien genieten van puzzels met grotere stukjes, zodat ze de illustratie van elk puzzelstukje goed kunnen zien.

Bij het ontwerpen van puzzels voor kinderen moet met twee factoren rekening worden gehouden: de afbeelding en de moeilijkheidsgraad. De afbeelding voor de kinderpuzzel moet iets zijn waarmee het kind zich kan identificeren, zoals hun favoriete stripfiguur, een geliefd huisdier of zelfs een foto van henzelf. Zodra de gewenste afbeelding is gekozen, moet ook het aantal stukjes en de grootte van de puzzel worden gekozen. Puzzels met grote stukken zijn ideaal voor jongere kinderen, terwijl puzzels met middelgrote of kleine stukken meer geschikt zijn voor oudere kinderen.

Wij raden het volgende aantal stukjes aan bij het maken van puzzels op maat voor kinderen:

 • Kinderen die minstens 3 jaar oud zijn - 15 grote puzzels of 20 grote puzzels.
 • Kinderen van 4 tot 5 jaar - 25 puzzels met grote stukken, 35 puzzels met middelgrote stukken, of 54 puzzels met middelgrote stukken.
 • Kinderen van 6 tot 7 jaar - 63 puzzels van gemiddelde grootte of 108 puzzels van gemiddelde grootte.
 • Kinderen van 8 tot 9 jaar - 143 puzzeltjes of 260 puzzeltjes.
 • Tieners ouder dan 10 jaar - puzzel van 500 stukjes of puzzel van 1000 stukjes.

Hieronder vindt u de specificaties van al onze maatwerkpuzzels. U kunt hier PDF-sjablonen downloaden voor alle beschikbare puzzelformaten op maat. Nu downloaden

Geldt voor alle maten
Verpakking: Standaard of premium geschenkdoos met de afbeelding van de klant op het deksel gedrukt
Doosgrootte: Van 15 tot 1000 stuks standaard of premium geschenkdoos - 27 x 20 x 5 cm - 10,6″ x 7,9″ x 2″
2000 stuks standaard doos - 33 x 22 x 5 cm - 13″ x 8,6″ x 2″
2000 stuks premium geschenkdoos - 27 x 20 x 11 cm - 10,6″ x 7,9″ x 4,3″
Puzzelmateriaal: "Eska Graphic Board" karton
Puzzel dikte: 2 mm - 0,08″
Veilig gebied voor belangrijke voorwerpen: 10 mm - 0,39″ van de randen
Aantal stuks 2000 stuks 1000 stuks 500 stuks 260 stuks
Voltooid legpuzzel maat: 68 x 96 cm - 26,8″ x 37,8″ 48 x 68 cm - 18,9″ x 26,8″ 34 x 48 cm - 13,4″ x 18,9″ 25 x 34 cm - 9,9″ x 13,4″
Aanbevolen minimale fotoresolutie: 3200 x 4600 px 2300 x 3200 px 1600 x 2300 px 1500 x 2000 px
Grootte van het stuk: 1,7 x 1,9 cm - 0,69″ x 0,75″ 1,7 x 1,9 cm - 0,69″ x 0,75″ 1,7 x 1,9 cm - 0,69″ x 0,75″ 1,7 x 1,9 cm - 0,69″ x 0,75″
Afdrukbestand met afloop: 69,4 x 97,5 cm - 27,3″ x 38,4″ 48,8 x 68,8 cm - 19,2″ x 27,1″ 34,8 x 48,8 cm - 13,7″ x 19,2″ 25,6 x 34,6 cm - 10,1″ x 13,6″
Aantal stuks 143 stuks 108 stuks 63 stuks 54 stuks
Voltooid legpuzzel maat: 18,7 x 25 cm - 7,4″ x 9,9″ 30 x 43 cm - 11,8″ x 16,9″ 30 x 43 cm - 11,8″ x 16,9″ 22 x 33 cm - 8.7″ x 13″
Aanbevolen minimale fotoresolutie: 1100 x 1500 px 1800 x 2500 px 1800 x 2500 px 1300 x 2000 px
Grootte van het stuk: 1,7 x 1,9 cm - 0,69″ x 0,75″ 3,3 x 3,6 cm - 1,3″ x 1,42″ 4,3 x 4,8 cm - 1,69″ x 1,89″ 3,7 x 3,7 cm - 1,42″ x 1,42″
Afdrukbestand met afloop: 19,3 x 25,6 cm - 7,6″ x 10,1″ 30,6 x 43,6 cm - 12,1″ x 17,2″ 30,6 x 43,6 cm - 12,1″ x 17,2″ 22,6 x 33,6 cm - 8,9″ x 13,2″
Aantal stuks 35 stuks 25 stuks 20 stuks 15 stuks
Voltooid legpuzzel maat: 30 x 43 cm - 11,8″ x 16,9″ 30 x 43 cm - 11,8″ x 16,9″ 20 x 30 cm - 7,9″ x 11,8″ 30 x 43 cm - 11,8″ x 16,9″
Aanbevolen minimale fotoresolutie: 1800 x 2500 px 1800 x 2500 px 1200 x 1800 px 1800 x 2500 px
Grootte van het stuk: 6 x 6,1 cm - 2,36″ x 2,4″ 6 x 8,6 cm - 2,36″ x 3,39″ 5 x 6 cm - 1.96″ x 2.36″ 7,5 x 8,6 cm - 2,95″ x 3,39″
Afdrukbestand met afloop: 30,6 x 43,6 cm - 12,1″ x 17,2″ 30,6 x 43,6 cm - 12,1″ x 17,2″ 20,6 x 30,6 cm - 8,1″ x 12,1″ 30,6 x 43,6 cm - 12,1″ x 17,2″

3646 beoordelingen voor Custom Puzzle – Make a Puzzle With Your Photo

 1. Diane, Verenigde Staten
  25 mei 2023
  Kwaliteit is geweldig! Houten doos is erg mooi... het enige wat het beter zou kunnen maken is als het deksel op de doos vastgezet zou kunnen worden. ERG BLIJ MET DE P...More
  Kwaliteit is geweldig! Houten doos is erg mooi... het enige wat het beter zou kunnen maken is als het deksel op de doos vastgezet zou kunnen worden. ERG BLIJ MET DE AANKOOP.
  Rebecca, Verenigde Staten
  12 mei 2023
  rekenen minder voor verzending. De prijzen zijn een beetje hoog.
  Annette, Verenigde Staten
  6 mei 2023
  Was een cadeau voor onze opa die de foto nam die we gebruikten. Hij vond het zo mooi dat hij het meenam naar zijn fotoclub om het te laten zien. Heel erg bedankt!
  Terry, Australië
  3 mei 2023
  Snelle service en levering. Aantrekkelijk verpakt en gepresenteerd. De puzzelstukjes zijn erg klein - ik heb het gevoel dat er weinig begeleiding was rond de eigenlijke s...More
  Snelle service en levering. Aantrekkelijk verpakt en gepresenteerd. De puzzelstukjes zijn erg klein - ik vind dat er weinig informatie was over de werkelijke grootte van de puzzel en de stukjes.
  Jeff, Verenigde Staten
  28 april 2023
  Beeldkwaliteit is v.goed. beeld in puzzel is v.goed. levering is snel. wens meer verscheidenheid van vormen. Wens waarschuwing over gebieden in foto met effen kleur...More
  Beeldkwaliteit is v.goed. beeld in puzzel is v.goed. levering is snel. wens meer verscheidenheid van vormen. Wens waarschuwing over gebieden in foto met effen kleur maken het passen van stukken uitdagender.
  James, Verenigde Staten
  27 april 2023
  Slechts één klacht, die ik al vele, vele malen eerder naar voren heb gebracht: te veel stukken komen aan elkaar geplakt aan. Ik wil geen stukken moeten losmaken voordat ik p...More
  Slechts één klacht, die ik al vele, vele malen eerder naar voren heb gebracht: te veel stukken komen aan elkaar geplakt aan. Ik wil geen stukken losmaken voordat ik ze weer in elkaar zet.
  Shawn, Verenigde Staten
  22 april 2023
  Geleverd zoals beloofd.
  Mark, Verenigde Staten
  18 april 2023
  Voldeed aan mijn verwachtingen! Puzzels werden zeer snel geleverd en waren van hoge kwaliteit!
  Custom Puzzle - Maak een puzzel met uw foto foto recensie
  Hannah, Verenigd Koninkrijk
  15 april 2023
  Besteld uit Australië voor verzending naar Engeland. Puzzel arriveerde binnen een week. Geweldige service en product.
  James, Verenigde Staten
  13 april 2023
  Uitstekend zoals altijd, maar zoals altijd klaag ik dat je niet alle stukken hebt gescheiden. Te veel voor mij om te scheiden voordat ik begin
  Jean, Canada
  4 april 2023
  Super snelle levering. Kwaliteitspuzzel. Tx
  Sharon, Canada
  31 maart 2023
  Geweldige kwaliteit en snelle verzending.
  James, Verenigde Staten
  26 maart 2023
  Goed gemaakt, trouw aan de foto, snelle productie en levering uit Letland. Het enige probleem blijft dat je te veel stukken aan elkaar laat zitten.
  Kathleen, Verenigd Koninkrijk
  25 maart 2023
  Zeer snelle service en een product van hoge kwaliteit. Makkelijk te gebruiken sjabloon bij het plaatsen van de bestelling.
  Robin, Verenigde Staten
  19 maart 2023
  Prachtige kwaliteit en snelle levering
  Heather, Australië
  8 maart 2023
  Gebruiksvriendelijke website, snelle levering en goede kwaliteit.
  Kathy, Verenigde Staten
  2 maart 2023
  Heb drie op maat gemaakte puzzels van 500 stukjes gekocht via PuzzlesPrint en elke puzzel was perfect. De afbeeldingen waren echt duidelijk en helder. De levering was snel...More
  Heb drie op maat gemaakte puzzels van 500 stukjes gekocht via PuzzlesPrint en elke puzzel was perfect Afbeeldingen waren echt duidelijk en helder. De levering was sneller dan verwacht. Ik zou dit bedrijf opnieuw gebruiken.
  Steven, Verenigde Staten
  25 februari 2023
  Uitstekende kwaliteit, zoals gewoonlijk
  Brian, Canada
  14 februari 2023
  Dit is mijn tweede aankoop van op maat gemaakte puzzels, en ik ben onder de indruk van de kwaliteit en de snelle levering naar Canada.
  David, Canada
  7 februari 2023
  De service was snel en het bestelproces was vrij eenvoudig.
  Julie, Australië
  4 februari 2023
  Snelle doorlooptijd
  Serena, Nederland
  3 februari 2023
  Zeer snelle levering en goede kwaliteit van de puzzel. Het zou leuk geweest zijn om de optie te hebben om het als een geschenk te versturen.
  Kristian, Australië
  2 februari 2023
  Puzzel snel geleverd, ziet er goed uit en voelt goed aan! Goede details ook. Bedankt!
  Custom Puzzle - Maak een puzzel met uw foto foto recensie
  Duncan, Australië
  2 februari 2023
  Ik heb verschillende puzzels besteld (met mijn foto's) en ze zijn allemaal geweldig geworden. Verzending is zeer snel
  Custom Puzzle - Maak een puzzel met uw foto foto recensie
  Tara, Canada
  30 januari 2023
  Uitermate tevreden over de kwaliteit, de snelheid en het algemene vakmanschap van de puzzel die ik bestelde. In feite is het beter geworden dan de foto die ik had gezien....More
  Uiterst tevreden met de kwaliteit, de snelheid en het algemene vakmanschap van de puzzel die ik bestelde. Hij is zelfs beter geworden dan de foto die ik had gestuurd. De individuele stukjes hebben de perfecte grootte en zijn gemaakt op een mooi hard karton, met schijnbaar geen stukjes die zo gevormd waren dat ze op meer dan één plaats konden passen. Het zou leuk zijn geweest als er ook een poster bij had gezeten, maar een snelle trip naar de drukker en dat is zo verholpen.
  Alan, Verenigde Staten
  27 januari 2023
  Deed precies zoals beloofd. Ik zou ze weer gebruiken! Reageerde snel op mijn e-mail.
  Cynthia, Verenigde Staten
  25 januari 2023
  Ze zijn zeer, zeer, zeer snel in het verwerken van mijn bestelling en verzending.
  Custom Puzzle - Maak een puzzel met uw foto foto recensie
  Susan, Verenigde Staten
  25 januari 2023
  Perfecte geschenken! Ik heb 8 puzzels laten maken als cadeau en ze zijn allemaal prachtig! Mijn familie en vrienden zijn er dol op! Ik zal er zeker meer bestellen. De...More
  Perfecte geschenken! Ik heb 8 puzzels laten maken als cadeau en ze zijn allemaal prachtig! Mijn familie en vrienden zijn er dol op! Ik zal er zeker meer bestellen. Ze zijn goed gemaakt en ik heb ze veel sneller ontvangen dan ik had verwacht. Ik zou ze ten zeerste aanbevelen!
  James, Verenigde Staten
  24 januari 2023
  Het enige bezwaar dat ik in het verleden had was dat stukken aan elkaar geplakt aankwamen. De laatste doos was prima -- alle stukken zaten los van elkaar.
  Custom Puzzle - Maak een puzzel met uw foto foto recensie
  Tope, Verenigde Staten
  21 januari 2023
  Response klantenservice, snelle levering en kwaliteitsproduct
  Natasha, Canada
  19 januari 2023
  Geweldige kwaliteit afdruk
  Custom Puzzle - Maak een puzzel met uw foto foto recensie
  Rick, Verenigde Staten
  19 januari 2023
  De kwaliteit van de puzzels was geweldig. De service was uitstekend. Ik had ze in vier dagen!
  Riccardo, Verenigde Staten
  19 januari 2023
  Puzzelstukjes van hoge kwaliteit
  Christine, Canada
  15 januari 2023
  Puzzel ziet er geweldig uit. De levering was snel.
  David, Verenigde Staten
  9 januari 2023
  Ik heb fotopuzzels besteld bij twee andere bedrijven en deze is zoveel beter dan alles wat ik heb gezien. De pasvorm en de kleur zijn geweldig. Ik heb meestal ...More
  Ik heb fotopuzzels besteld bij twee andere bedrijven en deze is zoveel beter dan alles wat ik heb gezien. De pasvorm en de kleur zijn geweldig. Ik lijm mijn puzzels meestal eerst aan de voorkant, maar ik zie niet in hoe de lijm tussen de stukjes kan komen, zo nauw is de pasvorm. Ik wil de mooie glanzende kleuren niet verbergen, dus ik zal proberen alleen de achterkant te lijmen.
  Leif, Denemarken
  9 januari 2023
  Altijd perfect.
  Cathi
  3 januari 2023
  We gebruiken PuzzlesPrint nu al enkele jaren en zijn altijd tevreden over de kwaliteit en onder de indruk van hoe snel ze de bestelling bezorgen.
  Patty
  30 december 2022
  Zeer snelle levering en prachtige puzzel !!!
  Ville
  30 december 2022
  Hallo! Ik wil je bedanken voor een goed product! De puzzel is van goede kwaliteit en een geweldig kerstcadeau! En ik wil je bedanken voor zulke...More
  Hallo! Ik wil je bedanken voor een goed product! De puzzel is van goede kwaliteit en een geweldig idee voor een kerstcadeau! En ik wil jullie bedanken voor de snelle verzending, ik wist niet zeker of het op tijd zou zijn voor Kerstmis, maar ik was aangenaam verrast door de snelle verzending. Ik zal mensen laten weten over uw service, wanneer ik kan.
  Penny
  28 december 2022
  Snelle en efficiënte service.
  Shelley
  28 december 2022
  De website was zeer gebruiksvriendelijk en mijn zending kwam bijna twee weken te vroeg aan. Het was prachtig.
  Bruce
  28 december 2022
  Op tijd aangekomen en goede kwaliteit foto op de puzzel.
  Steven
  26 december 2022
  Bedankt!
  Robert
  23 december 2022
  Een van de beste online winkelervaringen die ik ooit heb gehad. Eenvoudige ontwerp-app, uitstekende puzzelkwaliteit, snelle afhandeling en bliksemsnelle verzending. ...More
  Een van de beste online winkelervaringen die ik ooit heb gehad. Eenvoudige ontwerp-app, uitstekende puzzelkwaliteit, snelle afhandeling en bliksemsnelle verzending. Dit is mijn 3e aankoop en elke was even vlekkeloos.
  Glenda
  23 december 2022
  Geweldige kwaliteit, zeer snel verwerkt. Enige klacht was dat het via UPS kwam en hun service is niet de beste, ik bleef mijn bestelling volgen en alles. ...More
  Geweldige kwaliteit, zeer snel verwerkt. Enige klacht was dat het via UPS kwam en hun service is niet de beste, ik bleef mijn bestelling volgen en plotseling stond het voor mijn deur, ik was thuis maar hoorde geen klop en de tracking werd niet bijgewerkt, zelfs niet na de levering. Maar ik hou van het product!
  Terry
  21 december 2022
  De kwaliteit is geweldig. Verwerking en levering waren echt snel.
  Alain
  21 december 2022
  Product van goede kwaliteit en verbazingwekkend snelle levering.
  Tony
  21 december 2022
  Super snelle service en levering Puzzel is zeer goede kwaliteit
  George
  21 december 2022
  Goede kwaliteit, snelle verzending!
  John
  20 december 2022
  Tweede keer dat ik PuzzlePrint gebruik en beide keren was ik onder de indruk van de kwaliteit van de gemaakte puzzel en van de zorgvuldigheid en snelheid van de verzending....More
  Tweede keer dat ik PuzzlePrint gebruik en beide keren was ik onder de indruk van de kwaliteit van de gemaakte puzzel en van de zorgvuldigheid en snelheid van het verzendingsproces. Ik zal PuzzlePrint zeker weer gebruiken.

Een beoordeling toevoegen

Wij hechten waarde aan uw privacy! Wij gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies.