Breng de rust van het strand in uw huis met houten muurkunst

Het Strand - Houten Muurkunst

Bent u op zoek naar een unieke en stijlvolle manier om het interieur van uw huis of kantoor te verfraaien? Kijk dan niet verder dan "The Beach" houten wanddecoratie. Dit handgemaakte, moderne kunstwerk is perfect voor iedereen die houdt van de serene schoonheid van het strand en de golven van de oceaan.

Uniek en handgemaakt kunstwerk

"The Beach" houten wanddecoratie is gemaakt van handgeschilderd grenenhout hout blokken gerangschikt in een uniek 3D mozaïekeffect. Elk stuk wordt op bestelling gemaakt, zodat je kunstwerk uniek is. De houten blokken worden op een achterpaneel gelijmd en er wordt hardware meegeleverd om ze op te hangen, zodat je je kunstwerk gemakkelijk kunt ophangen waar je maar wilt.

Geïnspireerd door de serene schoonheid van het strand

De inspiratie voor de houten wand "The Beach kunst Het decor komt van het strand en de oceaangolven die tegen de kust slaan. De lichte en donkere blauw-, wit- en bruintinten in de kunstwerken creëren een rustgevende en vredige sfeer in elke kamer. De houtnerfstructuur maakt elk houten muurkunst uniek, het toevoegen van een vleugje natuurlijke schoonheid aan uw huis of kantoor.

Aanpasbaar aan uw specifieke behoeften

"The Beach" houten muurkunst decor is verkrijgbaar in verschillende maten, en kunstwerken breder dan 24″ (60 cm) zullen bestaan uit meerdere panelen, die wanneer opgehangen aan de muur een look uit één stuk vormen. De kleuren van het kunstwerk zijn milieuvriendelijk en op waterbasis, zodat ze geen allergische reacties veroorzaken. Het kunstwerk kan worden aangepast aan uw specifieke behoeften, neem gewoon contact met ons op via het contactformulier om uw opties te bespreken.

Geschikt voor thuis of op kantoor

Niet alleen is "The Beach" houten muurkunst perfect om uw woonkamer, slaapkamer, hal, eetkamer of kinderkamer te verfraaien, het is ook geweldig voor hotels, recepties, restaurants of wachtkamers. De kalmerende en vredige sfeer die het kunstwerk creëert, kan helpen om stress te verminderen en ontspanning te bevorderen in elke omgeving.

Als u op zoek bent naar een unieke en stijlvolle manier om het interieur van uw huis of kantoor te verfraaien, dan is "The Beach" houten wanddecoratie een perfecte keuze. Het is handgemaakt, modern en geïnspireerd door de serene schoonheid van het strand en de oceaangolven. Bestel uw "The Beach" houten wanddecor vandaag nog en breng de rustgevende en vredige sfeer van het strand in uw huis of kantoor.

Het Strand - Houten Muurkunst

From $149.10

  • Deze handgemaakte, moderne, houten wanddecoratie zal elk interieur verfraaien.
  • Houtkunstdecor is verkrijgbaar in verschillende maten.
  • De muurkunst op de foto's meet H 24″ x B 48″ (60 x 120 cm).
  • Elk houten blok wordt op bestelling gemaakt.
  • Hardware om op te hangen is inbegrepen voor wanddecoratie.
  • Handgeschilderde grenen, schuine, houten blokken.
  • Zonder frame worden houten blokken op een achterwand gelijmd.
  • Aangepaste bestellingen zijn welkom via het contactformulier.
  • Unieke geluidsdiffuse wanddecoratie bestaat uit 7 verschillende kleuren, lichtblauw, donkerblauw, wit, lichtbruin en donkerbruin.
SKU: WALLART-11 Categorie:
Lees meer

Wij hechten waarde aan uw privacy! Wij gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies.